Styrelsen

Ines Varela
Ines Varela - Ordförande

Älskar att konstant utmana mig själv och tenta på nya grejer, speciellt sånt som innebär en adrenaline kick. Är för tillfälle extra förtjust i forspaddling och klättring.

Fun-fact:
Vaknade upp en gång mitt i natten av att tidsvattnet hade omringat tältet och höll på ta med sig mina skor.

Caroline Johansson
Caroline Johansson - Vice Ordförande

Älskar friluftsliv i alla dess former och allra helst ger jag mig ut på ett par skidor i fjällen. Testar gärna nya saker (något UppX för övrigt är perfekt för) och har under senaste åren upptäckt tjusningen med klättring och mountainbike.

Fun-fact:
Äger orimligt många pannlampor

Linnea Eriksson
Linnea Eriksson - Kassör

Söker efter fysiska utmaningar som tar mig ut i naturen - vandring, löpning, mtb, skidor, dykning, paddling, you name it. Jag tycker UppX är super för där finns det alltid härliga människor att göra såna saker med!

Fun-fact:


Martin Johansson
Martin Johansson - Webbansvarig

Halkade in på extremsport via skidåkning och nu försöker jag mig på mountain bike. Annars tycker jag om att pröva nya extremsporter så ofta jag kan!

Fun-fact:
Har flertalet gånger varit med i tävlingen AIM challenge! Om du vill ha ett långt samtal med mig, så fråga något om just AIM. Då berättar jag gärna varför alla bör ha ställt upp i den tävlingen minst en gång i sitt liv!

Henrik Zetterberg
Henrik Zetterberg - Foto/filmansvarig

MTB har alltid varit det stora intresset och även det som fört mig närmare extremsport och outdooraktiviteter som helhet. Förutom cyklar har brädor en het särställning i mitt liv, oftast på snö men gärna också på vatten när jag får tillfälle!

Fun-fact:
Väntade lurt tills mina föräldrar reste iväg till USA en sommar när jag var 18 och tog det förbjudna motorcykelkörkorten som en sista trotsgärning.

Josefine Björnsdotter
Josefine Björnsdotter - Foto/filmansvarigFun-fact:


Vincent Carlfjord
Vincent Carlfjord - Informationsansvarig

Älskar brädor som går att åka i alla dess former och så fort snön ligger hittar ni mig nära någon lift. Jag tycker också att det är grymt skoj att prova på nya extremsporter och träffa nya människor så jag trivs som fisken i vattnet här!

Fun-fact:
Har ringt och väckt E-typ av misstag

Robin Rönneke Belfrage
Robin Rönneke Belfrage - SekreterareFun-fact:


Alfred Birging
Alfred Birging - Eventansvarig

Mångsysslare men känner mig mest bekväm på ett par skidor. Säger inte nej till vandring, mountainbike eller bara vara ute heller. Innebandylirare vid sidan och drar gärna ut på fiske om chans ges

Fun-fact:
Något tankspridd. Glömde bort min uppkörning och kunde inte ta mitt körkort förens 3 månader senare... och tyvärr finns det fler exempel :)

Simon Wallin
Simon Wallin - Flexibel

Trivs bäst i naturen. Gillar enkelheten med löpning, gärna på en så snårig stig som möjligt. Deltar i lopp så ofta jag hinner, älskar känslan att ta ut mig sådär så jag undrar varför jag ens vill göra det igen. Hittar avslappning där det finns vatten, gärna i en kajak.

Fun-fact:
Missar aldrig ett "Tjurruset", närmar sig 10 års jubileum.

Kommande event

Kanotpolo med Uppsala Paddlarklubb 27 maj, 2019

Åland by longboard 30 maj, 2019

Sommarhäng med UppX 3 jun, 2019