Styrelsen

Henrik Zetterberg
Henrik Zetterberg - Ordförande

MTB har alltid varit det stora intresset och även det som fört mig närmare extremsport och outdooraktiviteter som helhet. Förutom cyklar har brädor en het särställning i mitt liv, oftast på snö men gärna också på vatten när jag får tillfälle!

Fun-fact:
Väntade lurt tills mina föräldrar reste iväg till USA en sommar när jag var 18 och tog det förbjudna motorcykelkörkorten som en sista trotsgärning.

Simon Wallin
Simon Wallin - Vice Ordförande

Trivs bäst i naturen. Gillar enkelheten med löpning, gärna på en så snårig stig som möjligt. Deltar i lopp så ofta jag hinner, älskar känslan att ta ut mig sådär så jag undrar varför jag ens vill göra det igen. Hittar avslappning där det finns vatten, gärna i en kajak.

Fun-fact:
Missar aldrig ett "Tjurruset"

Linnea Eriksson
Linnea Eriksson - Kassör

Söker efter fysiska utmaningar som tar mig ut i naturen - vandring, löpning, mtb, skidor, dykning, paddling, you name it. Jag tycker UppX är super för där finns det alltid härliga människor att göra såna saker med!

Fun-fact:
Har som mål att sova i alla vindskydd i Uppland. Häng med!

Robin Rönneke Belfrage
Robin Rönneke Belfrage - Sekreterare

Kajakpaddling, längdskidåkning, löpning och Norge

Fun-fact:
Norsk trashpop är mitt syndiga nöje.

Marcus Johansson
Marcus Johansson - WebbansvarigFun-fact:


Alfred Birging
Alfred Birging - Informationsansvarig

Mångsysslare men känner mig mest bekväm på ett par skidor. Säger inte nej till vandring, mountainbike eller bara vara ute heller. Innebandylirare vid sidan och drar gärna ut på fiske om chans ges

Fun-fact:
Något tankspridd. Glömde bort min uppkörning och kunde inte ta mitt körkort förens 3 månader senare... och tyvärr finns det fler exempel :)

Josefine Björnsdotter
Josefine Björnsdotter - Foto och filmansvarig

Jag trivs allra bäst på snö, oavsett om det är skidor, snowboard eller längd. Gillar att prova nya saker och backar inte för en utmaning.

Fun-fact:
Var med på mitt första UppX event med blodigt ben efter att ha ramlat med cykeln!

Carl Magnus Christerson
Carl Magnus Christerson - Grafisk profilansvarig

Allt som involverar naturen. Från fart och fläkt i backen med skidor eller mtb, till stillsamma tysta ögonblick på klippväggen med tremor i underarmarna.

Fun-fact:
Lärde känna mina begränsningar en snöig vinterkväll i Håga utan kompass. Dagarna efteråt fick jag en kompass på posten av min far.

Bronwen Holloway
Bronwen Holloway - Styrelseledamot

Jag tycker att testa nya aktiviteter och trivs bäst ute i naturen. Klättring är mitt nuvarande passion och du hittar mig oftast på boulder väggarna på KC Uppsala och på sommaren hängande på rep utomhus. Min favorit UppX minne var när vi krossade Åland på longboard, det var sjukt kul!

Fun-fact:
I have no problem to “rough it” but I have been accused a few times of “glamping”. 😀 Come out in nature 🏕 with me and you can try my Campucinno! ☕️

Hane Gezelius
Hane Gezelius - StyrelseledamotFun-fact:


UppX