Årsmöte 2023

Nu är det dags för årsmöte!

Årsmötet hålls den 7e juni klockan 18:30-ca 20:00. Plats TBA. Ingen anmälan krävs! 

Nytt för i år är att vi kommer köra bastu-eller kajakhäng efteråt, vi delar in oss efter intresse. Planen för att kajaka efter mötet är en solnedgångs/bäver-paddling, om man inte hellre vill stanna i sunnerstastugan och basta! Att hyra kajaker gör vi på plats, kommer kosta runt 200 om man vill hyra. Vi bjuder på fika under mötet!!

Nu letar vi efter fler personer som är taggade på att bli en del av UppX goa gemenskap och planera sjukt kul äventyr ihop! Är du en person som brinner lite extra för att testa nya saker och att utmana dig själv? Känner du att du har en massa idéer på äventyr som du vill förverkliga eller är du bara nyfiken på att få in en fot i UppX kärna och att engagera dig? Oavsett vilket så uppmanar vi dig att söka en post i UppX styrelse! Spelar ingen roll om man är student eller arbetar!

Styrelsen består av åtta personer som anordnar alla de event som UppX erbjuder. Vi är ett gäng äventyrliga, spontana personer som hittar på massa spännande saker, både med UppX och privat. Ett axplock av de event som UppX har styrt senaste åren är allt från större evenemang som toppturer i Storulvån, surf i Norge och skidtestarhelg i Sälen, men även aktiviteter i och kring Uppsala som grottkrypning, klättring, vindsurf, segling och MTB. 

Förutom att anordna event tillsammans så har de olika styrelsemedlemmarna lite postspecifika uppgifter. Vi vill dock poängtera att det mesta av arbetet är eventplanering och görs tillsammans med resten av styrelsen. Det postspecifika av arbetet är en mindre del av arbetet och kräver inga specifika erfarenheter sedan tidigare. Så ta chansen att bli en del av den fantastiska gemenskap som UppX är och fortsätta utveckla Uppsalas bästa förening!

Under mötet kommer styrelsemedlemmar och en valberedning att väljas för mandatperioden maj 2023 – maj 2024. Betalande medlemmar har rösträtt.

Alla 8 poster är sökbara, dock kan styrelse återkandidera. De poster som finns i UppX 23/24 är:

  • Ordförande
  • Vice ordförande
  • Kassör
  • Sekreterare
  • Medieansvarig
  • Webbansvarig
  • Ledamot x 2

Vad varje post innebär mer specifikt hittar du här: https://docs.google.com/…/1tNt3WjvGkraIGFa4iLRh…/edit…

Mer info om styrelsearbetet och hur du söker till styrelse hitter du här: https://uppx.se/2023/05/info-om-arsmote-2023/

Vårt styrelsearbete sker på svenska, därför vill vi att du förstår muntlig och skriftlig svenska. Det är däremot inget krav att du själv måste kunna prata eller skriva på svenska.

Du söker genom att skicka ett mail till vår valberedning (Hugo, Arvid och Joar) och berätta varför du vill vara med i styrelsen, och vilken post du tror kan passa dig! Skicka mail till valberedning@uppx.se

Skriv till oss om du vill vara med digitalt, så löser vi det! 


!OBS: en sån här chans får man bara en gång i livet! 

Välkommen till UppX! 

UppX