Sök UppX styrelse 24/25

Du kommer ha fantastiskt kul, lära känna grymma människor och få vara med på episka event och resor. Är du en person som brinner lite extra för att testa nya saker och att utmana dig själv? Känner du att du har en massa idéer som du vill förverkliga? Är du taggad på att utveckla UppX och lära känna nya härliga människor? Oavsett vilket så uppmanar vi dig att söka till UppX styrelse!

Styrelsen består av åtta personer med olika roller, men som tillsammans jobbar med att skapa roliga event för UppX medlemmar. Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper för att vara med i styrelsen eller för de olika posterna, det viktiga är vilja och engagemang.

Styrelsen väljs in på årsmötet på våren. Den avgående styrelsen ansvarar för att arrangera evenemang vårterminen ut medan den nya styrelsen kommer igång. Utskotten väljs in i september och sitter ett läsår, alltså fram till vårterminens slut.

Poster:
– ordförande
– kassör
– marknadsföring
– sekreterare/webb
– ledamot x3
– ledamot/vice ordförande (återkandideras)
Som ledamot är man ansvarig för ett av UppX utskott: friluftsliv, klättring, vintersport och träning.
Läs om alla poster här: https://docs.google.com/…/1QyfHTfj7E6gh2oZpj2jy…/edit…

Ta chansen att bli en del av den fantastiska gemenskap som UppX är och fortsätta utveckla Uppsalas bästa förening! Har du några frågor – vad som helst! – så hör av dig till styrelsen på sociala medier eller info@uppx.se, eller till valberedning@uppx.se.
Sök senast 14/4: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeyHaPD56R…/viewform…

Note: Our board work is in Swedish, therefore we want you to understand Swedish and be able to read Swedish. However, it is not a requirement that you must be able to speak or write Swedish yourself.

SÖK VALBEREDNING!
Valberedningen hjälper till att hitta de bästa kandidaterna till UppX styrelse inför årsmöten och extrainsatta årsmöten.

KOM PÅ MEDLEMSKVÄLL OCH GRILLNING!
Oavsett om du sökt styrelse eller valberedning eller inget alls, kom för grillning och gött häng. Vi tänder en eld, ta med något att grilla! Det kommer också gå att söka poster i styrelsen på plats och lära sig mer om vad det innebär att sitta i styrelsen.
Medlemskvällen hålls den 15 april vid grillplatsen vid Sten Sturemonumentet klockan 18-20.
Hitta dit: https://www.naturkartan.se/…/grillplats-sten…

PS. Funderar du på att söka något av våra utskott? Ansökan kommer öppna i början av höstterminen!

_________________________________________

UppX