RIDE SAFE Uppsala | Gratis lavinföreläsning med Skiers Left

Skiers Left, Recco Advanced Rescue Technology, Naturkompaniet och Uppsala extremsportförening, UppX presenterar

❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️RIDE SAFE❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

>>> Till detta event behövs ingen biljett och UppX-medlem är inget krav <<<

Vintern närmar sig och det är hög tid att fräscha upp eller förstå grunderna i de livsviktiga lavinkunskaperna. Skiers Left drar ut på turné för sjätte året i rad!

Experterna från Åre Lavincenter går igenom teori och problematik kring laviner och hur vi gör för att hantera riskerna. De uppdaterar oss om det nyheter inom lavinforskningen och svarar på era frågor!

>>>GRATIS, vilken grej! Varför då? Och hur finansieras det?<<<
Skiers Left är en insamlingsstiftelse med ambitionen att minimera antalet lavinolyckor. Vi vill öka kunskapen och därigenom också förändra attityden till offpiståkning, utan att kompromissa på åkglädjen. Eftersom vi vill öka kunskap hos så så många som möjligt gör vi just gratis föreläsningar med lavinexperter. Läs mer om oss på: www.skiersleft.com.

I år är vi extra tacksamma till Recco Advanced Rescue Technology, Naturkompaniet och Uppsala extremsportförening, UppX som är med och gör RIDE SAFE möjligt. Men också till ALLA ER som på olika sätt skänkt pengar under året, utan er hade vi inte kunnat fortsätta hålla gratis föreläsningar.

Swisha (123 900 3831) gärna ett bidrag till oss, så kan vi utbilda din kompis nästa år. Om du visar upp att du swishat minst 500 kronor får du en t-shirt och minst 200 kronor ger ett märke – som tack för ditt otroligt viktiga stöd! Vi har 90-konto och är därmed kontrollerade av Svensk insamlingskontroll.

Det här är kanske säsongens viktigaste kväll. Ta med skidpolare, kollegorna och alla andra snögalna för en riktigt rolig och lärorik kväll!

När? 27:e november kl 18-20
Var? Biomedicinskt centrum, BMC, sal B22
Hur? Gratis, ingen anmälan, inget UppX-medlemskrav!

UppX