Join UppX: Banff Open Air & Outdoor gear flea market

Häng med UppX på Banff Film festival utomhusbio och friluftsloppis, gratis inträde!

Vi i UppX är glada över att Banff Film festival i år kommer till just Uppsala och anordnar utomhusbio och loppis för friluftsprylar: söndag den 21a augusti!
Banff film festival är världens största filmfestival inom kategorierna bergssport och bergsupplevelser, som åker på turné i höst. För att kicka igång turnén med inomhus-filmvisningar på bio, anordnas Banff OPEN AIR! Perfekt för dig som gillar bergskultur, skidåkning, klättring, mtb eller andra äventyr!

Program: Häng med UppX till tornerparken! Vi skriver närmare inpå eventet vilka tider vi kommer att vara där under dagen. Du kommer hitta oss på plats om du letar efter våra vita tshirts med UppX loggor på! Tanken är att du hakar oss på gött häng.

11-20: Outdoor gear flea market: ta med dina friluftsprylar till loppisen och en picknickfilt att sitta på! Under dagen kommer det även att finnas musik, foodtrucks och andra aktiviteter.

Ca 21:00 OPEN AIR filmvisning! Haka på oss för att kolla på ”Mountain Films under the stars”! Ta med dig något att sitta på. Prel. filmprogram:

All.I.Can: The Short Cut – Focus: Skiing
Bayandalai – Lord of the Taiga – Focus: Culture
Camel Finds Water – Focus: Boating
Charge 2 – Focus: Skiing
Edges – Focus: Ice Skating
The Legend of Tommy G – Focus: Mountain Biking
REEL ROCK 13: Up To Speed – Focus: Climbing
Surfer Dan – Focus: Surfing
Where the Wild Things Play – Focus: Outdoors
The Frenchy – Focus: Skiing, Mountain Biking

Ja, ni ser ju, det här kommer ju bli ett fett event för alla oss nya och gamla medlemmar i UppX. Ingen anmälan krävs! Vi ses på Banff Open Air!

Mer info
Outdoor Gear Market: https://fb.me/e/5HE7GX2r0
Open Air: https://fb.me/e/2GTkNmhrb

 

Tips för tagg; kika på det här klippet!

Vi ses!!

UppX