Klättring på Klättercentret med UppX!

Dags för UppX klätterutskott att dra igång! Vi ses Klättercentret i Uppsala, som har både bouldering och repklättring. Vi siktar på en helkväll på centret där vi klättrar på topprep, bouldering och eventuellt ledklättring. Alla klätternivåer är välkomna! För er som vill finns det också bastu på klättercentret för att värma upp ömmande muskler efteråt.

Ta med vatten och fika. Om du har skor, klättersele och repbroms så ta med det också! Rep och quickdraws kan tas med om du vill ledklättra. Egna klätterskor och sele är att föredra men man kan hyra utrustning där och UppX har att låna ut om ni hör av er i tid. Skriv till oss på facebook eller mail (info@uppx.se) senast torsdag söndag 3/3 om du vill låna utrustning av oss så ska vi se om det du söker finns tillgängligt.

När: Torsdag 7/3, samling 17:45 – 18.

Var: Vi träffas utanför omklädningsrummen. Det finns gratis parkeringar och det går också att ta buss till Uppsala Business Park norra. Har du frågor hur du tar dig hit, fråga oss gärna!

Kostnad: Inträde till klättercentret och eventuellt utrustning (behöver du låna utrustning har vi klätterskor och sele för utlåning om du hör av dig i tid)

Krav: Medlemskap i UppX är ett krav. Bli medlem här: uppx.se/blimedlem

Ingen anmälan krävs, men du kan skriva till oss så vi vet att du kommer.

//UppX klätterutskott

UppX