Matlagning i Hågadalen!

Häng med ut och invig UppX nya Muurikka! Tanken är att vi möts upp utanför Norby Soldattorp och vandrar ca 4 kilometer till vindskyddet vid Håga ängar där vi gör upp en eld och lagar mat tillsammans. På menyn står det kyckling eller Tofu wok med äggnudlar. Vi köper med oss alla ingredienser så det enda du behöver göra är att dyka upp! Vi kan tyvärr inte erbjuda någon annan specialkost än vegetariskt men det finns möjlighet att ta med egen mat och tillaga på muurikkan eller grilla över elden!

För den som känner sig äventyrlig så finns det även möjlighet att övernatta i vindskyddet! Se till att ta med något varmt att sova i bara 🙂 Är du inte sugen på att sova ute mitt i vintern så hjälps vi åt att hitta tillbaka till soldattorpet efter middagen.

När: Torsdag 16:de februari 18:00
Var: Vi möts vid parkeringen utanför Norby Soldattorp
Ta med: Varma kläder, sittunderlag, valfri dryck, pannlampa och något att äta på och med.
För vem: Erfarna eller oerfarna livsnjutare
Kostnad: Självkostnadspris! Betalning sker på plats med swish
Medlemskap i UppX ett krav? Ja! Du blir enkelt medlem här: uppx.se/blimedlem. Det kostar 60kr för studentmedlemskap och 80kr för icke-studerande.

Det är mycket möjligt att vi kan få till några fler platser när det närmar sig så hett tips att skriva upp er på reservlistan!

Vid frågor kontakta Lucas 070-5428066

UppX