Surfresa till Baleal, Portugal

Surf’s Up! 🏄🏼‍♀️

Längar du efter sommaren – sol och värme? Är du sugen på att lära dig surfa eller förbättra din surfteknik? Följ med på vår surfresa till magiska Baleal i Portugal! Upplev ett av världens bästa surfställen med härligt sällskap!

Om Baleal

I Baleal finns det nybörjarvänliga beachbreakvågor i de två skyddande vikarna innanför Balealhalvön, men också rev- och snabbare tubande vågor för dig som är mer avancerad.

Surfcampet ligger centralt och strandnära mitt bland härliga caféer, restauranger, barer och butiker. Ett stenkast från filmiska klippor, vidsträckta stränder och flertalet surfspost bor vi ljust och fräscht i hus som ger utrymme för både egen tid och avskildhet samt bjuder in till gemenskap och umgänge tillsammans.

Ett stenkast bort från campet ligger klippor med magisk utsikt över havet och stranden. Där kan du ta din morgonpromenad eller varför inte en löptur eller hyra en cykel och cykla runt?

För surfnörden kan det vara kul att veta att söder om Baleal ligger Peniche med den världsberömda vågen Supertubos, som är ett av huvudeventen på World Surf Leagues världstour.

Baleal är som bäst i april (enligt säkra källor) så detta får du aboslut inte missa!

Information

NÄR? 17 – 21 april

VAR? Baleal, Portugal

HUR? Ta dig till Lissabon flygplats. Där blir vi upphämtade och skjutsade till surfcampet i Baleal som ligger ca 1 timme från Lissabon. Vi från styrelsen kommer resa den 17e med TAP kl 14:00-17:30 från Stockholm till Lissabon. Vi reser hem den 21a med Norwegian kl 17:35-22:45. Andra flygalternativ funkar också!

PRIS? 5500 kr exkl flyg (SUPERbra pris 🌟 – ordinarie pris 7960kr)

KRAV? Inga förkunskaper krävs, bara att du ska vara medlem i UppX (bli medlem här: https://uppx.se/medlem/).

VAD INGÅR?

– 4 nätters grymt boende med promenadavstånd till surfen, matbutik, restauranger, barer och caféer
– Generös frukostbuffé varje morgon
– 3 surflektioner på 2h
– Fritt lån av våtdräkt och surfbräda – surfa så mycket du vill!
– Utvecklande videofeedback av din surfinstruktör
– Minnesvärda bilder från surflektionerna
– Surfteori pass
– Transfer t.o.r Lissabon flygplats
– 2 middagar
– Roliga aktiviteter för maxad surfupplevelse
– Rumstädning
– Sängkläder och handduk (ta med strandhandduk)
– Shampoo och balsam i badrummen
– Wi-FI så du kan jobba/plugga på distans

Detta event görs tillsammans med fantastiska Magnus & Friends (läs mer här: https://magnusandfriends.se/sv/destinationer/baleal-portugal/).

ANMÄLAN

Vi kommer ha en biljettsläppspub på torsdag den 29 februari kl 18:00 i Röda rummet på V-dala nation. Det är begränsat med platser på surfresan, så det är fördelaktigt att vara på plats på biljettsläppspuben. Vi släpper biljetterna för UppX medlemmar på puben den 29 februari kl 18:30 och för övriga medlemmar på hemsidan kl 20:00. Se till att vara medlem och ha koll på ditt medlemsnummer tills dess (bli medlem här: https://uppx.se/medlem/). Har du inget nationskort? Ingen fara! Skicka ett mail till oss (info@uppx.se) innan onsdag 28 februari kl 16:00.

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan är bindande. Vid anmälan betalas minst 50% av priset (2750 kr). Resterande betalas senast 25 mars. Fri avbokning och återbetalning sker fram till 17 mars. Därefter betalas inget tillbaka.

TIPS

– Sök på flygbiljetter på antingen flygresor.se eller momondo.se
– Använd ett inkognito fönster när du söker efter flygresor
– Det sägs vara billigast att boka flygbiljetter väldigt tidigt på morgonen, värt att testa?
– Var öppen för mellanlandning, de kan vara korta faktiskt
– Det går bra att resa en dag innan eller efter om du hittar en billigare biljett. I så fall kan vi kolla med surfcampet om du kan få stanna en natt extra för samma pris!
UppX